FYFANNNNNNNN!


Godmorgon


En kväll i T-banan


sen igår


bildbomb


ÖL's mössa


svensk cater

Fira Putte är det som gäller!!!!!!!!


blablabla

om du är medlem i H&M club så kan du anmäla dig och få 20% rabatt på allt i butiken imorgon, good luck! på luchen så gick jag iväg med min kusin å åt i konsär huset eller nånting liknande, god mat var det. träffa även mina vänner Felica å Wian på stan. de små filurerna. efter praktiken så tog jag en fika på mitt jobb med en tjej som jag har saknat som attan, var super glad över att allt gick så bra. men somsagt inte nog med praktiken så jobba jag kväll också, har så J***la ont i mina fötter... ååh

Trötter


Toppen tjejen

Efter praktiken gick jag dirrekt till jobbet, blev inget möte för mig idag. inställt blev det, så bra. ha ha. på lunchen var det shoppa dags igen, köpte en till skinnjacka i från H&M dem kom in idag så köpte en dirrekt. å så fick jag med mig en mysig tröja i från Gina å två par strumpbyxor å ett par Taights från JC. och en klänning ifrån H&M. i morgon får jag pengar av brorsan som han är skylldig mig. höhö då man blir man 500kr rikare i plånboken, tro mig allt kommer vara slut innan jag kommer hem.. glömde dock mina kläder på jobbet, blev lite stressigt i slutet, glömde till och med alla bakelserna jag fick. hmm får hämta det i morgon innan praktiken.

våår

kom lite tidigare till praktiken idag, kom mitt under ett möte om garden collection som vi pratat om i måndags också. riktigt härligt matrial på klädes plaggen som är gjort av ''organic cotton'' dem hängs dock upp imorgon den 25. alla nya frächa vår klänningar..


The garden collection

the garden collection by H&M is made whit environmentally adapted matrials like recyled polyester, organic cotton and organic linen. by choosing these garments you contribute to a more sustainable world.

Hållbara material på H&M Att ta hänsyn till miljön är viktigt för både oss och våra kunder. Därför använder vi – och prövar hela tiden – nya hållbara material i våra varor. H&M:s just nu viktigaste hållbara material är ekologisk bomull. Att bomullen är ekologisk betyder att den odlats utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Det gör den bättre för miljön och för odlarna. H&M har erbjudit kläder med ekologisk bomull sedan 2004, och vi fortsätter satsningen – målet är att öka användningen av ekologiskt odlad bomull med 50% varje år fram till 2013.

på väg mot praktiken...


hmm

Min dag imorgon ser ut ungefär så här : 9.30 börjar praktiken. 16.30 möte. 17.30 Jobba.


Akuten.

vaknade av att mamma kom in med host medesin å vatten kl3 inatt. efter att jag druckit utav host medesinen så kunde jag inte somna om och jag kände hur hjärtat börja slå hårdare å hårdare, det var inte skönt om man säger så. satt på datan trodde att det kanske kunde hjälpa så jag kunde bli trött å somna om igen. men icke sa nicke.

det gick en timme kände att det inte blev bättre, försökte vara lugn å ta djupa andetag men inget funka. så jag in till min mamma och hon kände på mitt bröst och hon blev ju så klart orolig. jag låg en stund brevid henne sen rusade hon upp och ringde akuten. fick panik ropa efter henne och så kännde jag hur det blev svårt att andas, det var bara att gå ned till taxin som mamma ringt hit.

väl framme på akuten så fick jag ta Ekg prover och sprutor, fick ha någon obehaglig slang i armen. uurs. proverna dem tog kunde ta upp till 2h för att se resultaten. först nålen å nu skulle jag ligga i ~2h i en stenhård sjukhus säng, men stackars mamma hon fick sitta i en fortölj. ja vi båda 2 somna somsagt direkt. doktorn kom in å ställde frågor och tog min puls o.s.v. hon skickade mig till fysik nånting avdelningen för att ta ännu ett till ekg prov. dem sa att dem inte kunde hitta vad det var för fel och att om det händer igen ska jag åka upp så fort som möjligt. för det här inlägget var ju så intresant, men nu hade jag iaf nånting att skriva om.

niquita å jag tog en fika på espresso house.


fick med mig lite kläder hem idag


now


dagens


im gonna live forever


Telefonjackinen Nejtackinen

tjaaaatjaaaa


...

ska snart åka iväg till jobbet.
väntar på att brorsan ska vakna han kanske kan skjutsa mig. fniss*
ska spendera min kväll med josef.


...


du blöder, neeej. det här är kul


..


..


dagens


fick besök igår av dessa varelser


fullt ös

Jobba en timme över idag,
så börjar en timme senare imorgon, kl 10. skönt! har så himla ont i mina fötter.
det är tempo i köket, å välldigt mycket spring. har en planerad helg kan man säga Fredag- hjälpa Robban å måla här hemma lördag- Jobba Söndag- träna måste hinna träffa min pojkvän också.

my room


Bilder sen i helgen...


ligger i sängen

Ligger i min nya sköna säng och kollar på dejting in the dark.
ny duschad är man också, vart en hård dag på kalles.
ont i fötterna, ryggen och mina händer är helt torra.


nu har jag köpt skinnjackan, men inte nöjd!!


lång natt

Vaknade rätt så tidigt idag för att ha suttit uppe tills kl 4 inatt med Jessica. Vi tittade på rätt så många filmer, massa prat å godis på det kan inte bli bättre.
Imorse åkte vi ned till stan där jag la undan en skin jacka som jag ska köpa i morgon för 500kr på Cubus. riktigt snygg! Åkte hem till Josef när vi var klara, somna i 1timme, roligt sällskap. fniss*
sen gick jag hem till Jessica å så tog vi en promenad till Erikslund. hemvägen var riktigt kall ska ni veta.


Messi

Sitter och tittar på Barca matchen med mina bröder, blev precis ett snyggt mål av Messi.


Fika!

Kom precis hem ifrån Stan. vi träffade Alexandra å Olivia, sedan gick jag å jessica vidare till Gränden och å drack Varm choklad. vilket vi gör varenda gång när vi är med varann, vi är ingenting utan våran varma choklad. fniss*

nu ska vi kika på en film, och äta popcorn. hejsålänge!!


tjejkväll


en vild en

Sov hemma hos Maja å Kan ju säga att man har lite små ont i magen efter att man har varit där i 2dagar. fniss* 
mockarutor, kladdkaka, är vad vi har ätit. hon har en levande varelse i sin mage och det är häftigt och känna hur den rör sig och sparkar. men inte så skönt för Maja! ska lägga in en vidio senare så får ni ser hur det rör sig i hennes mage. puss!


Innebandy

Jessica å jag har tittat på andra avenyn,
å unnat oss med lite godis.
vi ska åka iväg till k-borg å kolla på innebandy,
känns konstigt att skriva det eftersom det inte händer
ofta nu förtiden att man gör någont sånt.
men det ska nog bli kul! min kära tvillingbror ska också följa med, men inte för att umgås med oss utan för att titta på innebandyn.. ha ha!

Happy Face!


F8Z


Hällre 1 Riktig vän, en 100 falska vänner.


Det som var lätt förut är det svåra i nutiden

Har tittat på en sjukt konstig film tillsammans med min bror Marcus å hans kompis Damir.

tanken var fin av dig.
Det jag gjorde var elakt men det
NI gjorde/gör är grymt!!

                                                 

Lat...

Kom precis hem ifrån Träningen, sträckte mig i baklåret det gör så himla ont.. hungrig är jag också men orkar inte göra iordning mat, jag väntar tills i morgon för så skall min bror göra hans goda lasange.


kan inte bestämma mig, men det blir nog det här.


så ny vaken som man kan bli!



 
linne: Gina
Tröja: Gina
Byxa: Gina


Godnatt


det duger för mig

Träffade min gamla Svenska lärare Bittan inne på H&M, som jag tycker jätte mycket om, uuur gullig är hon. jag fick iallafall veta att jag fick G+ på Svenska nationella å det är jag super nöjd med.

F8Z


Praktik plattserna

 Kom precis hem ifrån stan, träffa Jens, Hugo, Kevin å keps killen umgick med dem ett tag, följde med dem upp till deras skola. det var super rent å tyst där inne i deras ''enhet'' elr vad man skall kalla det. jag är van med folk som skriker å hoppar runt å smuttsar ned i min ''gamla'' skola.

var in till kalles å fixa praktik till v11
så fick jag praktik platts i H&M v12 & 13
Skönt att det är avklarat.

Är våren påväg kanske?

här hemma är det 17 grader. stämmer det?


snyggt


Snart Åker jag ned Till Stan.



Byxa: H&M
Jacka: H&M
Tröja: Monki
Väska: Öland
Halsduk: Gina


Godnatt. imorgon är det en planerad dag kan man säga!


Mama å jag efter träningen igår!


C street


f8z


hmm ändrat mig.....

i morgon skall jag springa in på H&M och se om jag fixar en praktik platts där. sommarjobb är redan fixat, Tack vare Sari. du är allt för bra du!


snarast möjligt

träffa Sussan runt 12 tiden, fick papper som skall vara ifyllda snarast möjligt. ska ut på praktik denna vecka sen får vi se vart jag hamnar sen, skönt iallafall å börja om från botten å uppåt. jag stolt över mig själv faktiskt.

Bildbomb på min Kusin Orioll!


Bildbomb på min Kusin Orioll!


spåkula

Spåkulan säger:
Försök ha lite mer tålamod med situationen.
Någon har missuppfattat saken, men du har möjlighet att rätta till problemet.


it is what it is

No me gusta cuando la gente se preocupa por mi vida,
cuando tiene su propia vida


No me importa lo que usted dice


Godmorgon


p8c


Fashion


crazy


Bik


Gört vet jag

bloglovin

 

 

 


Hata är ett starkt ord.


Undra varför nästan ALLA ''hatar'' Blondin-bella, Kissie, Paow, Dessie, Foki. ja men alla kända bloggare? Vad har dem igentligen gjort er som hatar dem. Jag tror att dem flästa är avundsjuka bara. Allt skvaller man läser om bloggarna är ju olika från blogg till blogg, tidning till tidning. Jag tycker det är fel att hata en människa/människor för No reason

Ja jag har själv sagt att jag hatar folk elr bloggare. men inget jag menat, tycker bara mindre om.



bilder sen igår på jessica.


Mina bästa tips till en framgångsrik blogg



1. Det absolut viktigaste... Var unik! Det funkar inte att vara en exakt kopia av någon annan bloggare. Ifall du vill ha en provocerande blondinblogg kan du göra det på ett annat sätt än som Kissie, Dessie och Paow gör.

2. Det fungerar inte att ha en stor blogg om du inte är idérik. Och en storblogg är inte bara en blogg som skriver tre gånger om dan vad den har gjort, variera inläggen med dagens outfit, tips, videobloggar. Bolla runt idéer med vänner/familj och för guds skull - SKRIV NER om du kommer på något bra.

3. Kommentera inte "fin blogg" i andra bloggar. För det går en bara på nerverna =P Det bästa ni kan göra är att bara läsa en liten del ur inlägget isåfall och kommentera det. Då lurar du bloggaren som skrivit det att du läst hela. & var inte rädd för att sticka ut! Det är också rätt tråkigt om man bara får ett "håller mig dig, ha en bra dag, och kolla gärna in min blogg!!" Utan håller du inte med bloggaren så SKRIV det. Då får folk lättare upp ögonen för dig.

4. Det lättaste sättet idag att få en uppmärksammad blogg på är *trumvirvel....not* att provocera! Däremot har vi tre stycken bloggare som provocerar på samma sätt. Så försök inte göra på samma sätt nu, det kommer ingen fastna för. Mina två bästa tips om ni nu vill provocera är att INTE köra på "dum blondin-stilen" utan nu kan du helt enkelt vara brunett, vägra sminka dig men helt enkelt hata Wahlgren-familjen för att provocera. Okej. Uselt exempel men ni förstår? Ni måste inte låtsas vara blåsta blondiner för uppmärksamhet. MEN om ni nu vill vara en blåst blondin och bli står på samma sätt som Kissie, Dess & Paow så MÅSTE du vara mycket mer extrem än dom. Jag rekommenderar det inte, men det är ert egna val. Ni måste vara Kissie, Dessie, Paow gånger en MILJARD.


Smala Sussi

Telefonen ringde vid halv elva å det var min kära vän Jessica, hon stod nedanför å vänta på mig. vi kika på en film elr 2st, en som jag titta på hos maja så fortsatte titta klart här hemma, å så ville Jessica se filmen som gick på ettan Smala Sussi. den var riktigt usel, jag halv sov under hela filmens gång Jessica kollade klart på den. Det lilla jag såg av filmen, var uuur dåligt. ingen film jag skulle rekomendera dirrekt. Kl halv 2 åkte hon hem å jag decka direkt med kläderna på.


Bowling med Josefine!

spendera min kväll hemma hos maja efter en lång dag på stan. jag spelade wii med lilla syrran Josefin. hon var riktig duktig lärde henne mina talanger för Bowlingen, hon fick hela 103 poäng men jag vann, jag fick hela 200 poäng. glöm inte att hon bara är 6år å ändå så duktig.
Försökte slå Robbans rekord 222 P! men bättre lycka nästa gång.

Bentley


Me!


Nu ska jag hem till Maja, puss!


dagens inköp


Titta vilka jag träffa. Maja å Jossan på väg in till Bion.


hemkommen ifrån stan

åkte ned till stan runt 12 å kl är 6 nu, vi vart kvar där i några timmar iaf. 
allt gick bra å nu har lilla Jessica hål i naveln, suuper snyggt.
fick med mig 2st naglack, tröja å en BH från H&M, ring från Åhlens å ett armband från JC.
vi träffade Jens&Josef å åt på Macdonalds. gott! nej uursh..
folk massa inne i punkt eftersom detta är dagen man kan söka in til körslaget.


Sunshine


Solen skiner


Magic Lines


chic


men åååååååh hur lyckas man?...............................


 
kunde inte ens damsuga, mamma sover ju.
så jag fick ta sopkvasten som tar dubbelt så lång tid...
ååh det var så kuuuuul!


popcorn love


Red lips


Wildfox


måla det svart!

 


S uer cream o N ion

Tomorrow is Friday which means that Jessica might be sleeping at my place!


Carolina


kobrasnake


damsuga

högst upp på listan är Städning just nu.


drottningen sitter naken framför mig!

min bror marcus ligger å sover på soffan, han vänder sig om å säger : vet du vad det konstigaste med bilden är? att drotningen sitter naken framför mig.
jag frågade vad snackar du om ?
då svarade han : JA den dära bilden jag satt å rita på soffan när du kom ner..
jag bah: VA?
men han svarade inte mer, antar att han pratar i sömnen.
HAHA!


Godmorgon

Vakna av att jag hosta å hosta. var hemma hela förra veckan p.g.a feber å hals ont, trodde man skulle bli frisk nu under lovet. men nej jag hostar mera å börjar bli täpt i näsan!!!


pshyypshyyy

Jag : it's all so quiet
Jessica : pshy pshy


Cinderella story

Har precis tittat klart på en film med jessica tillsammans med frukost å tårta. det blev en sen natt för oss igår, vi titta på alla våra program som vi väntat på ett bra tag. å så en film på det också. vi satt fast klistrade framför teven helt enkelt. mys!


Program

Matilda kom hit runt 11 vi satt å prata å hon locka håret på både mig å sig själv. Ska hem till min vän Jessica ikväll, vi ska sitta fast klistrade framför teven eftersom alla våra bra program börjar idag. vi har väntat så länge på den här dagen! å inte nog med det, det är ju hennes fördelsedag också. puss!


Grattis Jessica

Var ned en snabbis på stan igår å köpte en present till min vän Kära vän Jessica som fyller år idag! Grattis S-MAN. puss!

Har spenderat min kväll hemma hos Robban å Maja. vi hann med mycket. Mat, Wii, äppelpaj, skratt m.m.

Sony Ericsson SATIO säljes.

Sony Ericsson SATIO säljes. använd få tal gånger! Pris:3000kr 


trötter!

klockan är 04:23
å jag ska sova nu, Godnatt!


kväller

Min kära vän Jessica gick precis hem, spenderat min kväll tillsammans med henne, vi har druckigt varm oboj, det gör vi alltid när vi är här hemma hos mig, hemma hos jessica blir det nog ChokladPudding, haha man måste ju variera ibland. I morgon kommer självaste Matilda hem till mig.

RSS 2.0