längesedan

I Fredags träffa jag tösen vid namn Jessica, kvällen var inte planerad. vi hamna på skallbergs gården. men kom hem till 1 då hennes far körde oss i regnet. det va rörigt ute på gatorna poliser överallt.

Lördag kvällen blev som jag tänkt mig helt klockren, först var vi hos Jacke sen vidare till K.

Söndag alldeles för skön dag, sov tills kl blev 2 kollade på film (Troja) sen vidare hem till Sari å så till J.

det var min helg det kortfattat.

de e de..... ha ha!


Rutigt


vakna

skulle upp 6. men vakna av att mamma banka på min dörr å sa att jag måste vakna kl är mycket. har precis gjort mig klar för att åka till gränden men kl är alldeles för lite, börjar ju 12. men men får väll ligga å bara va den tiden jag har kvar. brorsan va taggad iaf för sthlms resan med klassen.


Tack Emma för idag


gymm å naglar. viktigt

klockan är redan 22 kom precis hem från gymmet, blev kvar 4hela timmar. efter MJ å Madonna dansen så blev det en hel del prat med louise i stretching rummet, trevlans. tänkte ladda upp lite bilder från gårdagens köp. 

I morgon efter jobbet drar jag å sussi hem till hennes vän som ska fixa mina naglar.


upp å ned


nytt

kom hem för en stund sen, var nämligen så att ja skulle duscha å hänga upp alla nya plagg jag köpt. men nej nej jag fastna här vid datan, kläderna ligger brevid mig i en hög. jessica skrev till mig att jag (suger på att blogga) så ska försöka blir bättre på att uppdatera mig nu. får se om ja orkar slänga in en bild sen på kläderna, tror jessica är lite små sugen på att se. fniss*
va å träna i dag efter jobbet å kan säga att jag köpte en body till suprice passet i morgon...


bruno mars så Snygg


barret


hemma från kloten

kom hem igår kväll efter att ha vrt borta i 4dagar. bränd är man också, mina axlar gör riktigt ont just nu. ska snart till gränden, ska uträtta lite ärenden först.


Skallberget

kom precis hem från jobbet. ska snart hoppa in i duschen sen vidare till skallberget ska träffa M en snabbis om jag hinner. ciao!


bra å veta....

min dag börja på Gränden å när jag sluta så gick ja vidare till gymmet.
nästa helg ska jag fixa mina naglar, fick ett skapligt pris också, good.


Gomorgon


snooza

Nej nu ska jag nog ta å gå upp å göra mig iordning. har legat å snooza sen 9 imorse.
 Går nog hem till Jessica om nån timme, där blir det plugg.


Pink


DUSCH

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, och jag har en känsla om att min kväll kommer bli riktigt jeekla bra.


gymmet = träningsvärk

kom precis hem från gmmet, helt slut...
idag kommer äntligen Jessica hem, ni anar inte hur tomt det har vart utan henne. saknar henne otroligt mycket.


Torsdag

vakna upp hemma hos familjen Angelini där det har vart full rulle hela dagen, nu ligger man hemma i sin egen säng. skönt. klockan är dock 02.00 kan inte sova eller jag har inte ens försökt, men är inte trött. ska försöka ta mig upp tidigt i morgon så jag hinner gymma innan ja ska sitta barnvakt.


Onsdag

kortfattat...
umgicks med min far, gymma med farbror å kusin. sov hemma hos maja. beställt en vit iphone.


sött


nöjd

mor min och jag tog en promenad till erikslund på förmiddagen, fick med oss massor med grejor till mitt rum. möblerat om har jag gjort också så nu är jag nöjd. lägntar tills tapeterna kommer till fondväggen.
är helt slut nu, kommer sova riktigt skönt inatt.


M L


hit å dit

glömde ju tala om igår att jag var så pass duktig å gymma i 2h tiden bara rann iväg.
idag åkte pappa å ja på ett möte vid tolv å så for vi till min nya praktik plats Gränden å åt dära, sen vidare till ännu ett möte med mor. var å träna i 2h idag igen, det är jobbigt med träningsverk....


kvicksund


Barcelona

Nu är jag hemma från kvicksund, har haft en underbar å mysig helg. snart är det inte långt kvar tills vi åker till kloten å sen Öland på det. men mest av allt vill jag åka utomlands. det var ett tag sen nu, Putte berätta för mig imorse att jag inatt har pratat i sömnen å upprepat marcus flera gånger. Brorsan åkte ju inatt till barcelona så antar det var han jag tänkte på ha ha!


får se hur resultatet blir..


RASTLÖS!!! snart åker jag till kvickan.


Adidas


rutigt


Skjorta: Emilio
Linne: Cheepmonday
Jeans: Gina


bilder sen majas papas födelsedag


Magnus uggla


Godnatt


Herregud, vilken värld lever vi i igentligen?

Flicka mördad - 16-åring anhållen - Västerås - www.vlt.se

promenad

Ska alldeles strax ta en promenad ned till stan ska träffa kusin en snabbis sen vidare till ett träningspass.


slingor


Dance


Desperata!

Jessica kom hem till mig i förmiddags vi åt en romantisk middag med vofflor och glass, mumsigt. Tog en cykel tur hem till henne där jag hjälpte henne med sin läxa. nu sitter jag hemma hos maja vi har precis ätit klart, blev kött å klyftpotatis med zatziki. årets förta Grillning. nu ska vi strax kolla på desperata hemmafruar.


rosa


försprång!


åäö

 



vännen

min kära lilla vän jessica har vart här å hälsa på idag och den tjejen får mig verkligen på gott humör. gu så vi fnissa! har tränat lite här hemma va för lat för att åka till gymmet eller det känndes som att det var för kent. kl var halv7 när jag kom på det. jaja nu hopp in i duschen.


nöff


Min helg

Kortfattat

Fredag: Jessica kom hem till mig och var här en stund, sen for jag hem till Jossan å sara kom dit med, vi åkte ned mot stan sen vidare till hmm ja ska inte avslöja mig nu, hemligeter gillar vi. men kvällen/natten morgonen var somsagt toppen. går iaf inte att glömma om man säger så.

Lördag: Sara å jag åkte hem till mig och bara tog det lugnt vi var helt slut. vi hade ätit burgeking, donken och 4 feta bullar. snacka om mätta, å inte nog med det sebbe hade en godis påse i rummet som vi också åt utav. herregud säger jag bara.

Söndag: var hemma och bara lata mig sen åkte jag iväg och gymma. skönt!


Valborg!


RSS 2.0