Sara å Jossan, rawwrr.


översvämning

nu har det vart tank bilar här nästan hela dagen, som sugit upp allt vatten runt husvagnarna. men vi klara oss iår. det har inte ens läckt in. men nu regnar det iaf och strömmen är tillbaka. skönt!


öland


ÅÅÅH

Öland suger just nu.. så får väl passa på å skriva nu när man inte kan göra nånting eftersom det Regnar, å typ blåser som hela husvagen ska välta, å så har strömmen gått. KUuuuuul! datan kommer dö vilken sec som helst. vad fan ska jag göra då? tänkte kolla på film men det går ju inte. helvetes jävla helvete...


Spanien

Spanien om några veckor, å J kanske ska med. Glad som SATAN!


Öland

igår kom vi hit till öland, resan var grymt lång. nej nu ska jag ta å käka. ciao


min dag igår


snabbis

gonmorgon min friterade flamingo som Jessica brukar säga. fniss*
ska ut en svän på balkongen å sola lite innan hon kommer. sen cyklar vi viare till joberg. är så glad att jag har en egen cykel nu, mammas gamla. har döpt han till och med, Gorge heter han. jessicas döpte vi till olle!


löga

varför har jag choklad pugging i sängen ? jessica din gris.
var på löga idag å njöt av solan med mina nära å kära. blir väl detsamma imorgon.


men...

ont i magen, kärleken gör ont? ? ?


sommar


semester

första dagen på min semester, hur skönt som helst. börjar jobba om hela 3veckor, fan vad ja ska sola.
mina mål ska uppnås. på torsdag kommer min kära mormor ifrån spanien hit. å på lördag morgon åker jag. blir bara borta i 2veckor så hinner träffa min söta lilla mormor en vecka när jag kommer hem.

vart å bada med Sari idag, ute å lekt i lekparken med sanna har jag också hunnit med, ska strax ut på en promenad å rensa tankarna lite.


lycka, jossan är stålt storasyster


Party


söndag


chraa


mm langos


...


diggar pappas sverige strumpor


Grå


red


bilder sen nån vecka tillbaka


välkommen

Igår föddes lilla Isabelle 4/7 2010.


heladagen lång

jobbat hela helgen å kommit hem runt 3-4 varenda natt, lite små trött har man ju vart under dagarna. nu är det måndag å ska strax gå till jobbet, ärligt talat så börjar det blir lite segt har jobbat en hel månad men men pengar är pengar.

Igår skulle jag, kusin, jessica å Farbror till tortuna gropen men vi hamna inne i löga bland alla barn familjer, men det var riktigt mysigt å jag bada för första gången iår. vid 7 gick jag å jessica ut å tog en glass utanför löga, å så blev det en promenad hem. det brukar ta 30min för mig å gå ensam men med jessica tog det 1,30min!


RSS 2.0