nu

jag vill fixa håret nu nu nu nu nu nu, shiet..


RAKA RAKA RAKA

Jag har bestämt mig, JAG SKA RAKA AV MITT HÅR, på ena sidan!!! helt glad.. jag tycker det är så jävla snyggt. jag ryser bara på tanken. i morgon händer det.


Igår

efterskolan åkte jag ned till stan å mötte upp min tjej Jessica vi gick våran runda på stan som vanligt å kika runt på allt möjligt, vi valde att åka hem till henne där jag spendera kvällen. hon plugga men kan säga att hon prata mer en hon pluggade.

kom precis hem från en dag i skolan, nu är jag med Lucia vi lyssnar på musik å tar det lilla lugna.
fick reda på idag att vi fått lägenhet på hammarby, får se hur länge vi blir kvar där. men somsagt vi får ju hela lägen heten ny renoverad efter branden det är ju inget å klaga på, men tråkigt att allt är rökskadat men men, vad ska man göra när man har (hadde) grannar som inte kan laga mat.


Lördag

Jobba under dagen sen hem till moster där man bara tog det lungt å busa lite med små kusinerna, nu var ju som sagt inte min "sambo" Jessica med så nu var det jag som busa med dem.
Men henne träffa jag efteråt och det blev natchos på Gränden.
Mätta å belåtna som vi var åkte vi hem till Andrea där vi satt Barnvakt åt hennes små barn, jessica älskar du barn eller dras dem bara till dig? dem brukar springa fram till mig men nej nej. Jessica sa dem högt å tydligt. eller som felipe sa idag kan inte jessica vara barn vakt nästa gång?


Glass

I Fredags var första dagen på Galna Glassen, å jag kan säga att det är riktigt kul att göra (kundernas) glass.
man har ju lust att smaka av allt man gör. mumms!


älskade vän

Jessica förstår att du inte mår bra efter 2dagars shopping med mig.trodde du hade lärt dig att jag jag pratar mycket. du ska ju ta alvedon innan vi träffas. nej men gumman hoppas du blir bättre till imorgon. puss saknar dig redan!


shopping

jag är riktigt farlig när jag går på stan, vill verkligen ha allt jag ser. och så brukar ja säga det där ska jag ha. och idag kan man säga att det blev så, älskar pappsen. fniss. igår kom jag å zivan överrens om att jag skulle klippa lugg så nu är det gjort.


Galna Glassen

Det har länge ryktats om galna glassen sedan dem öppnade i mitten av juni, idag tänkte jag att jag måste ju ner o checka läget ifall det verkligen är så bra som alla säger och jag måste faktist hålla med om att det var helt klart det galnaste o godaste jag ätit i glassväg, så jag råder alla läsare som läst detta och inte har provat på galna glassen än att ta raka vägen ner till gallerian o testa på alla galna kombinationer. Bra tanke och en jäkligt bra affärside

nu är jag igång igen

igår var jag på bio med jessica, sov kvar hemma hos henne.
dagen har jag prenderat hos Maja, å nu är jag hos Andrea. kram


RSS 2.0